Duurzame buscamperbouw en verhuur

De mensen achter Omnibus Campers

 

Wij zijn twee zwagers met vier rechterhanden. Daarnaast zijn we enthousiaste camperaars en vader van 2 of 3 kinderen. Die mix heeft ons geïnspireerd tot het oprichten van Omnibus Campers. 

 

Martin heeft een opleiding als electronic engineer op de HTS in Hilversum afgerond, waarna hij in de automotive en medical engineering al 20 jaar werkzaam is. Als hobby heeft hij hout bewerken met focus op meubelmaken. Daarnaast zijn een groot blok hout en een bijl ook garantie voor urenlang speelplezier, zowel onderweg in Scandinavië naast de camper als thuis voor in de houtgestookte CV. 

 

Johan is opgegroeid in de werkplaats van zijn vader die een metaalbewerkingsbedrijf heeft. Daar heeft hij al jong leren tekening lezen en construeren met metaal. Na een opleiding en eigen bedrijf in audiovisuele techniek heeft hij de overstap gemaakt naar de jeugdhulpverlening. Daar heeft hij creatief en buiten de kaders denken verder ontwikkeld, zowel in gezinnen als in het grotere systeem van de jeugdhulp. In zijn vrije tijd heeft hij van steigerhout een slaapkamer ingericht en een vaste trap naar de zolder gemaakt. 

 

Achter deze twee bezige baasjes staan twee rustige eindbazen, de zussen Cora en Elza. Unaniem hebben we ervoor gekozen om ook hen te betrekken bij onze onderneming. Cora is als laborant goed in lijstjes en cijfers, zij verzorgt de financien. Elza werkt als apothekersassistente, en heeft daarnaast een goed oog voor inrichting en kleuren. Zij neemt dat onderdeel voor haar rekening. 

 

Zoals je leest, hebben wij allemaal ons eigen werk. OmnibusCampers is voor ons allemaal (nog) iets wat we naast ons huidige werk doen. Dat maakt dat we telefonisch niet dagelijks bereikbaar zijn, wel reageren we snel op de mails die we krijgen. 

 

Adres:

 

Omnibus Campers v.o.f

Bessendreef 1

4147 HH  Asperen

 

Naam *
E-mail *
Adres *
Telefoonnummer *
Hoe heb je ons gevonden? *
Bericht *
 

Adres:

 

Omnibus Campers v.o.f

Bessendreef 1

4147 HH  Asperen

 

Naam *
E-mail *
Adres *
Telefoonnummer *
Hoe heb je ons gevonden? *
Bericht *