Duurzame buscamperbouw en verhuur

Elektra installatie en advies

Je hebt al een camper en wilt nu toch ook zonnepanelen en/of een omvormer. Maar dat zelf aansluiten vind je toch wel spannend. Of je bouwt je eigen camper, maar besteed de elektra daarvan graag uit aan een professional. Dan hebben we waarschijnlijk een match!

 

Onze specialiteit is het op maat aanleggen van elektrasystemen in campers. Onze passie is om de wensen van jou als klant om te zetten in een technisch goed onderbouwd advies en installatie.

 

Hoe je de camper wilt gebruiken bepaalt hoe uitgebreid de elektrische installatie wordt. Wil je een koelbox op accu en een enkel zonepaneel, of wil je drie dagen off-grid kunnen staan en elektrisch koken? Is dat bekend dan komt de vraag welke accu, welke kabeldiktes en heb ik goed gereedschap voor aansluitingen van goede kwaliteit. Je wilt tenslotte veilig de weg op. Welke vraag je ook hebt, wij denken graag met je mee om een systeem op maat voor jouw camper te leveren.

In onze eigen buscamper hebben we ervaring opgedaan met het systeem van Ecoflow. Zij bieden een modulair systeem wat volledig op elkaar is afgestemd en wat daardoor veel tijd bespaart bij het aansluiten. Bijkomend voordeel is dat dit systeem ook geschikt is om in en om het huis te gebruiken, bijvoorbeeld als back-up voor stroomuitval of om je eigen opgewekte energie meer te kunnen benutten. Daardoor schaf je niet een duur systeem aan wat je maar een paar maanden per jaar gebruikt, maar kunnen we het ook zo ontwerpen dat je er thuis ook nog wat aan hebt.

 

Wij zijn in onze buscamper de uitdaging aangegaan om een betaalbaar systeem te ontwerpen waarmee je voor 4 personen meerdere dagen volledig zelfvoorzienend bent én comfort hebt. Onze tevreden klanten vertellen steeds weer dat we daar goed in geslaagd zijn. Neem daarom gerust contact met ons op als je hulp kunt gebruiken bij je camper elektra.

Adres:

 

Omnibus Campers v.o.f

Bessendreef 1

4147 HH  Asperen

 

Naam *
E-mail *
Adres *
Telefoonnummer *
Hoe heb je ons gevonden? *
Bericht *