Duurzame buscamperbouw en verhuur

De afgelopen weken hebben we niet stil gezeten. Alle onderdelen zijn uitgezocht en besteld, waarbij er heel veel keuzes gemaakt moeten worden. Welke leverancier kies je voor, accounts aanmaken, prijzen vergelijken, beslissingen nemen, bestellen, uitpakken en controleren, weer aan de kant zetten enz. Ook is de bus een week in Oirschot geweest om bij een RDW erkend bedrijf de gordelbok voor de achterbank in te laten bouwen. 

 

En dan is het kerstvakantie, de ideale tijd om tussen alle festiviteiten door lekker te klussen. We wilden alle gaten in de bus maken, zodat de buitenkant klaar is en we minder afhankelijk zijn van het weer. Daarom zijn we weer naar de werkplaats in Vuren gegaan, waar we in twee dagen tijd alle ramen, de ventilator en de aansluitingen voor stroom en water erin hebben gemaakt.

 

 

      

 

   

 

    

 

Met verschillende soorten kit is alles vast en waterdicht gemaakt en toen was het tijd voor het maken van wat foto's. 

   

 

En zeg nou zelf: Zo lijkt het toch al meer op een camper dan op een bestelbus? 

 

De komende dagen gaan we nog aan de slag met het aansluiten van de camera, de laatste kitklusjes doen en gaan we de bus vanbinnen helemaal schoonmaken en de bodem isoleren. Ook gaan we dan het hout op maat laten zagen en dan kunnen we aan de slag met het binnendeel. 

 

Ook hebben we op www.Paulcamper.nl al een profiel aagemaakt waarmee we de camper kunnen gaan verhuren, maar die moet eerst nog goedgekeurd worden. 

Adres:

 

Omnibus Campers v.o.f

Bessendreef 1

4147 HH  Asperen

 

Naam *
E-mail *
Adres *
Telefoonnummer *
Hoe heb je ons gevonden? *
Bericht *