Duurzame buscamperbouw en verhuur

En toen was het zover, de vrijdag na Koningsdag zijn we op stap gegaan om onze Omnibus te testen als camper. In de Meivakantie hebben we nog hard gewerkt en veel gedaan, zodat we deze vrijdag tot zondag dan ook echt op stap zouden kunnen. 

 

En wat is het leuk om na al die voorbereidingen dan in een week ook zoveel vooruitgang te zien! Het plafond erin, de deurtjes in de kasten, de vloer afgemaakt. Heerlijk om zo dingen af te zien komen. 

 

Hieronder zie je hoe het eruitziet als je vanuit het bed achterin de camper in kijkt. Ingepakt en klaar om met onze kids op stap te gaan. In het vak boven de cabine zit het beddengoed voor de jongens, met een extra dekentje voor als het koud wordt in de tent op het dak. Dat dekentje hebben we trouwens helemaal niet nodig gehad, want hoewel het buiten maar 9 graden was, hadden de jongens genoeg aan hun dekbed. 

 

 

Zoals je ziet, hebben we boven de dinette wat boekjes staan voor de jongens voor onderweg. Ik kan nu alvast vertellen dat die bij de eerste bocht, aan het einde van onze straat al bij de jongens op tafel lagen... 

 

Daarom hadden we al vooraf twee lege a4tjes op de hangkast gelegd. Op de ene staat: "Nog bestellen". Op de andere staat: "Nog afmaken". De bedoeling van een testweekend is namelijk om erachter te komen wat nog verbeterd kan worden. En dat is gelukt. We kwamen met twee goedgevulde a4tjes terug, maar vooral ook met een goed gevoel: Hoe gaaf is het om nu echt te ervaren dat we een bedrijfsbus hebben omgebouwd tot een volwaardige 4 persoons buscamper! 

 

Hieronder nog wat foto's van de Omnibus tijdens ons weekendje weg. 

 

 

We stonden samen met nog zo'n 30 andere campers (vooral een andere leeftijdscategorie ;)) op een fantastisch mooi plekje op de camperplaats van Heusden 

 

 

Cora, onze financieel directeur was er ook zoals je ziet. Zij stonden met hun gezin met hun eigen camper achter de Omnibus. En om de een of andere reden zat er eigenlijk altijd wel iemand van hen in de bus, hoewel hun camper toch echt een slagje groter is.. Wat zou dat nou zijn?

 

 

Hij past prima in het rijtje zo toch? De alkoofcamper van Cora en Martin, de Omnibus buscamper en een halfintegraal van andere camperaars. Op deze foto kun je ook goed de zonnepanelen zien liggen en de werking van het elastiek om het hefdak zien. Die zorgt ervoor dat bij het inklappen het tentdoek goed naar binnen gaat en onder de rand komt te liggen. 

Ook het isolatiescherm voor de cabine zit er op, dat zorgt voor de privacy die je wilt bij het omkleden, en voor minder warmteverlies in de nacht. 

 

 

Wat een ruimte hé! 

 

 

Het bed slaapt heerlijk. En er is precies ruimte genoeg om 's ochtends lekker met z'n vieren nog even rustig wakker te worden. 

 

Een ander punt wat op een a4tje terecht is gekomen: De plank bij het hoofdeinde inkorten. 

 

 

Zoals je kunt zien moet het randje boven de achterdeuren ook nog worden afgewerkt. (Is inmiddels ook al gedaan, stond namelijk op het lijstje). Rechts in de hoek zie je nog net het trapje om in het slaaphefdak te komen. 

 

Dat is deze boys god gelukt zo te zien. Eerst even keten, maar daarna ook heerlijk geslapen. Aan de voorkant van het matras hebben we een plank gemaakt die je neer kunt zetten om te voorkomen dat ze er in hun slaap uit rollen. Dat heeft goed gewerkt, er is niemand naar beneden gerold :D 

 

 

 

Dan een ander bealngrijk onderdeel van het camperen: Eten koken! Elza maakt hier een lekkere maaltijd in de ruime keuken. Genoeg plek om te werken, de snijplank past precies over de gootsteen en de kookplaatjes doen het fantastisch op de accu. 

 

 

En wij hebben goed geholpen om alles op te krijgen! 

 

De tafel wordt nog vervangen door een tafel van hetzelfde hout als het aanrechtblad en komt waarschijnlijk nog net een tikje hoger. Ook wordt ie nog twee centimeter breder. Toch fijn, zo'n testweekend.. 

 

In de tussentijd is ook onze verhuurmodule online, dus kunnen we de boekingen gaan verwerken. Leuk om te melden is dat we inmiddels al 6 boekingen hebben voor dit seizoen. Mocht je dus ook op stap willen met onze Omnibus, wacht dan niet te lang met reserveren! Hier kun je agenda vinden en ook reserveren. 

 

 

Wij gaan de komende weken aan de slag met de puntjes op de I. Met hemelvaart is de Omnibus namelijk voor het eerst verhuurd, dus dan moet het nog beter zijn! 

 

Adres:

 

Omnibus Campers v.o.f

Bessendreef 1

4147 HH  Asperen

 

Naam
E-mail
Adres
Telefoonnummer
Hoe heb je ons gevonden?
Bericht