Duurzame buscamperbouw en verhuur

Vandaag zijn we met elkaar naar de kampeer en caravanbeurs geweest in Utrecht. Ons belangrijkste doel was om inspiratie op te doen door rond te kijken in andere buscampers. Door gewoon in de ruimte te zijn een beter idee krijgen van hoe we onze eigen buscamper willen gaan bouwen. En daarnaast mooie designs afkijken, zien wat wij absoluut niet willen en wat rondneuzen tussen het aanbod aan accesoires en techniek wat beschikbaar is. 

 

In de afgelopen week hebben we ons Lean Bord opgehangen in de werkplaats, en bij de acties voor de komende weken stond: Beslissing nemen over de indeling. Omdat ons uitgangspunt is om een camper voor ten minste 4 personen te bouwen, zijn we aan het stoeien met de slaapplekken. Wordt het een gedeeltelijk stapelbed, een slaapbank, een bed in de cabine of toch een slaaphefdak? Ook daar zochten we het antwoord op terwijl we op de beurs rondliepen. 

 

En we zijn er overtuigend uit: Het wordt een slaaphefdak op onze bus. Het alternatief wat we hadden bedacht was een gedeeltelijk stapelbed, maar dat heeft ald grote nadelen dat je een opgepropt gevoel krijgt, terwijl je juist in een camper de vrijheid ook wilt ervaren in het interieur. 

 

Ook hebben we natuurlijk de collega's op het zelfbouwplein met een bezoekje vereerd en met veel interesse gekeken bij de duurzame ontwikkelingen die er in camperland gaande zijn. 

 

Wat daarbij ook nog wel het vermelden waard is, is dat Martin contact heeft gelegd met de medewerkers van Ecoflow. Zij stonden op de beurs met een complete kant-en-klare oplossing voor de hele elektra van het camperdeel, en zochten nog iemand met affiniteit om dit in campers in te gaan bouwen. Laat dat nu net de idelae match zijn vor Martin! Wat dat gaat opleveren, weten we nog niet, maar we houden je op de hoogte! 

Adres:

 

Omnibus Campers v.o.f

Bessendreef 1

4147 HH  Asperen

 

Naam *
E-mail *
Adres *
Telefoonnummer *
Hoe heb je ons gevonden? *
Bericht *